Samarbetsavtal med Företagsplatsen har upprättats

Vi kan idag gladeligen avslöja att vi har ingått i ett samarbetsavtal med www.foretagsplatsen.se, vilket ger oss möjligheter att erbjuda våra kunder ytterligare fantastiska tjänster!


Företagsplatsens slogan är "ekonomi som alla förstår" vilket är något som vi definitivt lovordar.

Företagsplatsen erbjuder en webbaserad tjänst som ger deras kunder chansen att överblicka sitt företags ekonomi på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Med hjälp av olika diagram och enkla tabeller är det lätt att se hur ett företags inkomster och utgifter har sett ut under en tid och huruvida man går plus eller inte! Skönt att slippa krånglet med att dechiffrera balansrapporten, inte sant?

I och med att många av våra kunder är just ekonomiföretag blir det möjligt för oss att skapa bättre service för dem, då denna unika tjänst är välbehövlig och efterlängtad bland många redovisningsbyråer. Det ger dem möjlighet att låta sina kunder lätt se vilka framsteg deras företag gör tack vare den visuella och tydliga redovisningen!

Samarbetsavtalet går helt enkelt ut på att vi får möjligheten att erbjuda våra kunder Företagsplatsens tjänster, samtidigt som de rekommenderar oss då de erhåller en ny kund som behöver en helt ny hemsida, och inte bara tillgång till denna tjänst. Vi ser fram emot ett positivt och fruktsamt samarbete! Vi är dessutom i full gång med att utveckla en demosajt för detta, så titta in igen inom kort!