SATS Stureplan har börjat företagsblogga

sats.jpg

Träningscentret SATS på stureplan är inte rädda för att vara kreativa när det gäller marknadsföring.


Senaste satsningen är att starta en företagsblogg stureplansbloggen.sats.com där de kommer blogga om allt ifrån träningstips till att göra intervjuer med medlemmar.

Som leverantör av företagsbloggen och hostning av denna blogg valde SATS Stureplan oss, Välkommen Webbutveckling AB. När vi tog fram upplägget och arbetade med bloggens visuella tema utgick vi ifrån tanken att företagsbloggen ska vara något mer än bara en vanlig blogg. Här ska seriösa träningstips kunna samsas med vanliga blogginlägg utan att träningstipsen ska falla bort i uppdateringarna.

Vidare utvecklade vi SATS företagsblogg för att vara väldigt bildrik. Till varje inlägg ska det finnas en bild som är nära knutet till inlägget vid varje sammanhang inlägget visas på bloggen. Det ska vara lätt för besökaren att visuellt bilda sig en uppfattning om vilka inlägg som är mest intressanta för den personen. Det ska vara lika trevligt att snabbt ögna igenom bloggen som det ska vara att läsa den från topp till botten.

Det ska nu bli spännande att se vilka fler träningsföretag som kommer börja företagsblogga, för att denna företagsblogg kommer bli en succé råder inga tvivel om.

Vid tangenterna, Leif Fransson