Välkommen gör rekordvinst!

rekordvinst.jpg

Som företagare är alltid juni en extra spännande månad. Det är då man får veta hur duktiga man verkligen var förra året och vårt preliminära bokslut gör ingen besviken (förutom möjligtvis en och en annan konkurrent förstås).


Här ovan kan man se hur företaget har utvecklats under de senaste fyra åren. 2004 och 2005 var utvecklingsår då vi lade full fokus på utveckling av företagets tjänster och system, vilket märks väl på det minusresultat vi gjorde dessa år. Sedan 2006 kan man se att både omsättningen och resultatet tog fart för att 2007 lugna ned sig en aning. För det var under 2007 vi lyckades knuta till oss de kunder som under 2008 skördade frukt. Vilket tydligt syns på den rekordvinst vi gjorde detta år.

Inte nog med att vi slog rekordvinst 2008, vi tredubblade omsättningen jämfört med 2007. Behöver jag ens säga att en flaska champagne ligger på kylning för att fira detta?

2009?

Om 2008 såg så bra ut kan man inte låta bli att undra hur 2009 kommer se ut. Hittills i år kan man säga att nettoomsättningens ökning har fortsatt i samma lutning som på diagrammet, dvs spikrakt uppåt. Men samtidigt räknar vi med att våra kostnader ska hänga på då vi planerar en stor expansion av företaget efter sommaren.

I skrivandes stund har avtal redan tecknats med leverantörer som gör det möjligt för Välkommen Webbutveckling AB att ge sig ut på ytterligare en helt ny marknad som ser väldigt lovande ut i dagsläget. Vi kan dock inte avslöja våra planer redan, då vi i nuläget håller på att ta fram en marknadsföringsplan för de nya tjänsterna.

Livet är spännande!

Vid tangenterna, Leif Fransson