Vem är du egentligen?

Som vanligt har Internet svaret på det mesta - vem du är, vilken personlighetstyp du har och vilken karriär du bör eftersträva likaså.


På sidan http://se.41q.com/ finns ett så kallat personlighetstest, som vi på Välkommen just fått veta har nästan skrämmande många rätt i sin bedömning av oss som befinner sig på kontoret idag.

Inte bara lyckas det ringa in vilka drag som utmärker oss mest, utan också vilka jobb som vi bör sikta in oss på. Ett av Leifs många rekommenderade jobb är entreprenör (det stämmer ju ypperligt!) och ett av mina är skribent (min dröm har ju alltid varit att bli författare, journalist, eller skribent av något slag...).

Så här såg våra personlighetsbeskrivningar ut (som följes av rekommenderade jobb m.m.):

"Leif Franssons personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen."

"Mikaela Petterssons personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra."

Vad fick ni för resultat? Ni får jättegärna göra testet och skriva ert resultat i kommentarsfältet!

//Mikaela