Semestertider

sommar2.jpg

Midsommar har passerat och sommaren är på väg att visa sig från sin allra bästa sida (hoppas jag).


Vi på Välkommen kommer att ha semester under juli månad, med början nu på måndag - men vi är tillbaka, redo att tackla alla dina webbdrömmar och webbproblem, på måndag den 2 augusti! Vår telefonväxel kommer att vara stängd under semestern, men det går alltid att skicka ett mail till info@valkommen.se om du vill nå oss.

Men ännu är inte semestern riktigt här, så därför tänkte vi passa på att skicka med dig några tips inför den:

  • Först och främst, ha semester på riktigt, och strunta i att kolla mailen! Om det känns omöjligt, så se till att enbart kolla den en gång i veckan. I juli kan nog alla vänta en vecka på att få ett svar.
  • Skaffa Spotify Premium, så att du kan få mängder med musik tillgänglig offline. På så sätt kan du njuta av härlig musik även i den internetlösa stugan på landet!
  • Ge dig själv ett bra 3G-abonnemang så att du kan kolla på TV i SVTplay (eller någon annan av alla andra Playkanaler som finns), läsa tidningar och helt enkelt ha smidig tillgång till underhållning, i hängmattan eller varför inte på stranden?

Glöm bara inte att slå av 3G- eller GPRS-funktionen innan du åker utomlands, då nätsurfning utanför Sveriges gränser kan vara häpnadsväckande dyrt.

Under vår semester kommer nog en del av oss att fundera över om en iPhone4 ska införskaffas eller inte... Man blir ju ganska sugen när man ser filmen nedan:

 

 

Vi vill önska alla våra kunder och bloggläsare en fantastisk sommar, fylld med sol, avkoppling och glädje!

//Mikaela