Ny webbplats till ny kund!

blogg_jsbab.jpg

Vi har lanserat en ny webbplats till en av våra kunder, Johansson & Son båtbyggeri.


Det har vart lite av en ära att få göra om webbplatsen till ett företag med över 60 år i branschen. Johansson & Son båtbyggeri gör genuina träbåtar och har renoverat många skönheter genom åren. År 1999 fick dem det prestigefyllda uppdraget att återskapa Ivar Krügers mytomspunna SVALAN. Ett projekt som gav många tidningsrubriker och otroligt mycket positiv feedback. Det är en av flera reparationer de gjort, ska du besöka båtmässan Allt om sjön nu i början av mars 2011 kan du att få se deras senaste uppdrag, en välutrustad skönhet i mahogny som är svår att inte beundra.

Webbplatsen är flerspråkig och byggd med vår webbprodukt Välkommen Webb där de själv kan uppdatera texter, bilder, lägga till bildspel och skriva blogginlägg. Läs mer om uppdraget här.

Besök Johansson & Sons nya webbplats och ta del av deras historier, tjänster och båtar.