Nya pantbanken.se

pantbanken.jpg

Pantbanken Sveriges webbplats pantbanken.se har fått en rejäl uppfräschning, kolla in den!


Vår kära kund Pantbanken Sverige som har varit kund hos oss under många år, och bland annat var en framträdande partner i framtagandet av vårt auktionssystem, har nu en ny och fräsch layout på sin webbplats pantbanken.se. I samarbete med reklambyrån RBK har den nya layouten tagits fram som dels är modern och snygg, dels också starkt fokuserad på användarvänlighet.

Det är dock inte bara layouten som är ny, utan pantbanken.se har också upprustats med uppdateringssystemet Concrete5, som ju är det kraftfulla uppdateringssystem som vi erbjuder alla våra kunder. Concrete5 kommer att möjliggöra för pantbanken att sköta webbplatsens information och innehåll i princip helt själva (om de så önskar): nyheter publiceras snabbt med några få klick, bildspel får sina bilder utbytta på ett smidigt sätt, text och bild i allmänhet blir lätthanterligt och därmed lättare (och roligare!) att underhålla.

Ytterligare ett antal layoutförändringar och funktionstillägg kommer att ske den närmaste tiden på nya fräscha pantbanken.se så kolla gärna in webbplatsen snart igen – om inte annat, så för att kolla in auktionerna eller webbshopen där man kan göra en hel del fynd.

Om ni är intresserade av mer information om Concrete5 och vilka möjligheter det uppdateringssystemet har, så kontakta oss på info@valkommen.se eller 090-77 77 69. Om ni redan idag har en Välkommen Webb-webbplats (som är baserad på Concrete5) kan vi uppgradera den till den senaste versionen av Concrete5 som innehåller ett helt gäng med finurliga funktioner som ni kan ha nytta av.

/Mikaela