Välkommen julen!

tomten.jpg

Nu är det äntligen jul och Välkommen AB har stängt från 24 december till 2 januari


För att hälsa både julen och det nya året riktigt välkommen så kommer vi ha vårt kontor stängt under mellandagarna och är tillbaka på kontoret igen den 2 januari. Om något akut händer så kan du självklart nå oss på vårt journummer 070 – 576 15 96.

Nu när 2012 börjar närma sig sitt slut så kan vi på Välkommen AB redan nu summera att 2012 varit företagets bästa år någonsin. I maj i år fick vi utmärkelsen AAA som är den högsta kreditvärdighet ett företag kan få (endast ca 1 % av alla företag når denna utmärkelse). Vi har även växt till 4 medarbetare.

Så nu väntar vi ivrigt på 2013 och alla utmaningar och äventyr detta år kommer medföra. Vi vill även passa på att önska er alla en riktigt god jul och gott nytt år!

/Välkommen gänget