2011 – rekordår!

rekordar_2011.jpg

Välkommen Webbutveckling AB har fått högsta kreditvärdighet och slog rekord 2011.


Den 10 maj tillförärades Välkommen Webbutveckling AB den högsta kreditvärdigheten som ett företag kan få. Välkommen AB har numera AAA i kreditrating - en rating som endast 1,9% av Sveriges alla företag har.

Inte nog med att vi har blivit förärade med ett sådant högt kreditbetyg, årsredovisningen för 2011 visade på att vi för fjärde året i rad nu ökat vår omsättning. Välkommen AB har aldrig haft så hög omsättning under sina 12 verksamhetsår, som företaget har haft under 2011. Vinsten som gjordes under 2011 kommer att återinvesteras i bolaget för att fortsätta försäkra företagets tillväxt.

Att företaget har en stabil ekonomisk grund att stå på är inte bara viktigt för våra medarbetare, ägare och som attraktionskraft av spetskompetens, det är även en oerhörd konkurrensfördel. De företag som väljer oss som sin webbyrå eller sitt webbutvecklingsföretag vet att vi är en samarbetspartner som står fast även om det blåser.

I vår bransch är det enormt ovanligt med webbyråer som är äldre än 5 år (vi har funnits i 12 år nu). Än mer ovanligt är det med webbyråer med kreditrating AAA.

Hemligheten bakom våra framgångar är att vi aldrig tummar på kvalitén på de produkter och tjänster vi levererar. Något som har gett ringar på vattnet och ökat vår orderingång explosionsartat. Sen ska vi inte sticka under stolen med att vi nog har de allra bästa kunderna också.

Leif Fransson
VD