Tillbaka på kontoret

tillbaka.jpg

Vi är nu återigen fullt bemannade efter semestern och peppade inför höstens utmaningar.


Semestern är avslutad och Välkommen AB:s kontor är återigen fyllt av ljudet från fingrar som knappar på tangentbord, kaffemaskinen som går på högvarv och ivriga utvecklingsmöten gällande såväl pågående som kommande projekt. Efter att två utav oss spenderat en vecka på Mallorca, en annan njutit av den friska luften i Norge och en fjärde varvat ner i sin stuga vid havet är vi redo för de utmaningar som sensommaren och hösten har i sin linda för oss.

Bland annat kommer vi att ägna denna vecka till att gå igenom samtliga arbetsansökningar som vi har fått in gällande våra platsannonser för PHP- och C#-programmerare. Du som har skickat in en arbetsansökan kommer därmed att få besked angående om du är kallad till intervju eller om du inte riktigt har det vi söker den här gången under denna vecka eller i veckan därpå.

Jag hoppas att ni alla har haft en trevlig semester, och att resten av sommaren fortsättningsvis bjuder på en aning mer sol än vad den hittills har gjort…!

/Mikaela