Välkommen julen!

forsta-advent.jpg

På söndag är det 1:a advent - och vi ser fram emot en händelserik vinter.


Här på Välkommen Webbutveckling går dagarna för tillfället väldigt fort, då vi arbetar med vårt största projekt hittills! Läs mer om vårt drömprojekt här. Tack vare detta projekt har vi mycket att se fram emot under vintermånaderna, bland annat att få stifta bekantskap med apputveckling via en projektanställd utvecklare som börjar redan på måndag 1 december. Framför allt, ser vi förstås fram emot att få visa upp det vi har jobbat med om några månader!

I övrigt, så ser vi självklart fram emot alla de underbara stunder som hör julen till – god mat, umgänge med familj/vänner och kanske några julklappar också. I och med att det är 1:a advent på söndag vill vi med detta inlägg önska alla våra kunder en fin adventstid!

/Mikaela