Finguld.se

finguld.jpg

Intresserad av att tjäna pengar på ditt byrålådeguld? Kolla in Finguld.se!


Vår största kund Pantbanken Sverige (AB för Varubelåning) har ett dotterbolag som bland annat driver sajten Finguld.se. Vi på Välkommen Webbutveckling har byggt finguld.se och är väldigt glada över att ha fått förtroendet att utföra även detta uppdrag åt pantbanken.

Tanken med Finguld är att det ska vara enkelt att sälja sitt guld – det enda du behöver göra är att gå in på finguld.se, ange ditt personnummer och lite kontaktuppgifter, varpå Finguld skickar en s.k. guldpåse till dig. När du får guldpåsen så lägger du i ditt guld och skickar det till Finguld (Finguld har redan betalat portot), för att inom kort få ett erbjudande via sms på vad Finguld är villiga att betala för guldet. Om du accepterar erbjudandet så sätter Finguld in pengarna på ditt konto, medan om du inte accepterar erbjudandet så skickar Finguld helt enkelt tillbaka guldet till dig.

Vi på Välkommen Webbutveckling har byggt själva webbplatsen Finguld.se och systemet som hanterar guldpåseförfrågningarna, BankID-inloggningen, skickandet av erbjudande-SMS m.m. – sajten och tjänsten lanserades för ett par veckor sen. Kolla in Finguld här!

/Mikaela