Drömprojekt landat!

dromprojekt.jpg

Nu är det officiellt att Välkommen AB har fått i uppdrag att bygga en av Sveriges största sidor.


Sekretessen förhindrar oss tyvärr från att gå in på detaljer om det nya projektet, men vi kan avslöja så mycket som att webbplatsen kommer att bli en av de tio mest besökta webbplatserna i Sverige.

Projektet har redan inletts och sträcker sig ända fram till den 31 mars 2015. För att klara av utmaningen kommer Välkommen Webbutveckling AB att expandera - redan på måndag kommer vår nya medarbetare Eloge att börja på företaget. Därefter kommer ytterligare rekrytering ske, då vi framför allt kommer att leta efter medarbetare med erfarenhet från apputveckling till iPhone och Android.

Som VD för Välkommen Webbutveckling AB är detta ett drömprojekt på alla tänkbara sätt. Detta projekt kommer att ge oss möjligheter att växa som företag, men framför allt så kommer vi att få möta spännande utmaningar och verkligen visa att vi ligger i framkant när det gäller webbutveckling. Extra roligt är det också att veta att detta projekt är något som kommer att mynna ut i en webbtjänst som alla kommer kunna ha nytta av.

Vi har alltid strävat efter att bli Sveriges ledande webbyrå inom webbutveckling. Att vi fått det här uppdraget visar på att vi har kommit väldigt nära vårt mål.

Leif Heinestam
VD för Välkommen Webbutveckling AB