Välkommen 2015

valkommen-eloge.jpg

Det nya året är drygt en vecka gammalt och Välkommen AB ångar på för fullt!


Årets första arbetsdagar har hittills ägnats åt att lägga en stabil grund inför ett så produktivt 2015 som möjligt. För att ett företag ska vara produktivt och framgångsrikt tror vi att det är viktigt med en god arbetsmiljö och ständig vidareutveckling av alla medarbetares kompetens. Därför har en stor del av företaget nu fördjupat sig i nya intressanta webbutvecklingstekniker, samtidigt som kontoret har fått en uppfräschning. Vi slänger ut en del av det gamla för att välkomna det nya, såväl bokstavligt som bildligt talat!

Nu när alla aftnar och helgdagar som inträffar i samband med jul och nyår är passerade har våra öppettider återgått till det vanliga, och du når oss som vanligt enklast via ett mail till antingen support@valkommen.se (om du är en befintlig kund i behov av support) eller info@valkommen.se (om du har frågor om våra tjänster eller liknande). Du kan även ringa oss på vårt växelnummer 090 – 77 77 69.

God fortsättning!

/Mikaela