Exchange 2013

exchange-2013.jpg

Vårt webbhotell erbjuder sedan en tid tillbaka Exchange 2013 – förbättrad Exchangelösning!


En utav våra mest populära tjänster på vårt webbhotell är e-postlösningen Exchange. E-post med Exchange Standard gör det exempelvis möjligt för dig att synkronisera e-post, kalender och kontakter med din smartphone, dvs. när du läser ett e-postmeddelande i din smartphone så är det också markerat som läst när du kollar din e-post via datorn, liksom när du lägger upp en kalenderpost på datorn så dyker den även upp i din smartphone. På så vis har du tillgång till din e-post, kalender och dina kontakter vart du än är på ett smidigt sätt.

Sedan en tid tillbaka erbjuder vi alltså den förbättrade e-postlösningen Exchange 2013 (tidigare har vi erbjudit Exchange 2007, följt av Exchange 2010).

/Mikaela