Back to business!

valkommentillbaka.jpg

Efter semestern väntar en särskilt spännande sensommar & höst för Välkommen AB.


Efter några avslappnande sommarveckor är nu stora delar av Välkommen Webbutveckling tillbaka, laddade inför höstens utmaningar! Inom den närmaste tiden ska vi lansera ett utav de största projekten i företagets historia, och vi är även i full färd att expandera och hoppas därmed på att få fler trevliga medarbetare inom kort. Har du förresten sett våra platsannonser?

Nu när vi är åter från semestern når du oss som vanligt enklast via support@valkommen.se om du är befintlig kund i behov av support, info@valkommen.se om du har frågor om våra tjänster eller annat, alternativt via 090-77 77 69.

Jag vill även ta tillfället i akt att önska dig en fortsatt härlig sommar/sensommar!

/Mikaela