Vi har flyttat!

nygatan.jpg

Succéåret 2015 har gjort det möjligt för oss att flytta till större lokaler på Nygatan 18-20.


2015 blev ett riktigt succéår för Välkommenkoncernen bestående av Välkommen IT AB, Välkommen Holding AB, Heinestams Bolagstjänst AB (25 % ägande) och Välkommen Webbutveckling AB. Det blev vinst i koncernens alla bolag och i många av bolagen slogs dessutom omsättningsrekord.

Denna framgång återinvesteras direkt i verksamheten i form av helt nya lokaler på Nygatan 18-20 där alla bolag i koncernen kommer att hålla till. De nya lokalerna är nyrenoverade av Umehem AB och har stort fokus på en god arbetsmiljö. Exempelvis har alla kontor individuella klimatkontroller och ljudisoleringen är enormt bra mellan kontoren - därtill kommer varje medarbetare få ett helt eget kontor med ergonomiskt höj- och sänkbart skrivbord.

Välkommen Webbutveckling AB har redan flyttat in i de nya lokalerna och Heinestams Bolagstjänst AB flyttar in den 26 februari. Senare när alla är på plats kommer vi bjuda in till öppet hus.

Bakom framgångarna för Välkommen Webbutveckling AB ligger utvecklandet av hojta.se som vi lanserade den 2 oktober 2015. Hojta.se har med sina innovativa realtidsfunktioner börjat växa allt starkare på auktionsmarknaden redan. Så sent som förra veckan lanserades en världsunik funktion som gör det möjligt att dela ut auktionsannonser på bloggar och webbplatser med full funktionalitet, dvs den delade annonsen uppdateras i realtid även fast den ligger på extern blogg/webbplats. En funktion som hojta.se är världsunik med på auktionsannonsmarknaden!

För att klara av utmaningarna med att fortsätta utveckla hojta.se och banksystemet för pantbanker växte Välkommen Webbutveckling AB:s programmeringsstyrka under 2015 med två nya medarbetare, Javid och Daniel.

Välkommenkoncernen ser nu framemot alla de nya och spännande utmaningar som 2016 för med sig! 

På bilden syns entrén från Nygatan till byggnaden som våra nya lokaler ligger i. Välkommen in!