Responsiv webbdesign

En av de allra viktigaste komponenterna i din webbplats är dess utseende, eftersom det är vad som ger det första intrycket hos dina besökare. Din design ska fullfölja den röda tråd som redan finns i ditt företags grafiska profil, och förstärka det budskap som ditt företag står för.

Det är väldigt viktigt att designen känns naturlig och lättnavigerad. Samspelet mellan menyn (menyerna), bilder och texter ska vara utformad så att navigeringen på sidan ska kännas transparent och självklar. Som besökare ska man aldrig ens behöva tänka på hur man går vidare i webbplatsens information. Dessutom är det viktigt att designen är tillgänglig för alla, oberoende av surfplattform, därför bygger vi responsiva webbplatser med design som anpassar sig utifrån besökarens surfplattform (skärmstorlek, surfplatta, smartphone).

Vi är specialiserade på webbdesign av företags- och organisationswebbplatser, och har fokus just på ditt företags grafiska profil, lätt navigering och sökoptimering. Vi vill att ditt företags profil tydligt och enkelt ska förmedlas genom dess layout. Detta gör vi antingen genom att skapa en helt ny design, eller förnya en befintlig - helt enligt dina önskemål.

Detta ställer stora krav på oss som designers och därför utför vi varje designuppdrag från grunden. För oss är webbdesign ett hantverk som måste utföras grundligt enda ut i minsta detalj. Vi utgår alltid från de behov och förutsättningar som finns kombinerat med den gedigna erfarenhet vi besitter när vi gör vårt designarbete. Vi använder aldrig färdiga designmallar utan gör alltid en skräddarsyd och unik design. Det ska alltid finnas personlighet och tanke bakom.

När vi designar en webbplats så ser vi till att den är:

  • Responsiv
  • Tydlig
  • Välstrukturerad
  • Lättnavigerad
  • Stilren
  • Sökmotorsoptimerad
  • Logiskt uppbyggd