Webbmarknadsföring

1000 kr kan vara 1000 besökare! Vilken tidningsannons ger så många potentiella kunder? Internet ger dig en stor möjligheter att synas och sälja idag. Men i den stora massan av webbplatser kan det vara svårt att hitta rätt. Du har säkert blivit kontaktad av en säljare via telefon eller e-post som tycker att du ska annonsera eller vara med på deras hemsida.

Vi är inriktade på webbmarknadsföring, gissar vi rätt om vi tror att du sällan har tid att undersöka värdet av den annonsen eller införandet på annonsörens webbplats? Ibland kan en snabb undersökning räcka, vid större satsningar görs en plan till kampanjen. Med en kontinuerlig uppföljning och ett mål kan du ofta ge ett svar direkt.

Vi börjar att göra en analys av din webbplats och utrustar dig med grundverktygen där du kan följa resultatet. När vi har något som vi tillsammans kan diskutera runt ger det (av vår erfarenhet) större framgång.

Vår kunder idag använder oss till att ta dialogen med telefonsäljare, bollplank om hur besökaren använder webbplatsen, regelbunden uppföljning, utskick av nyhetsbrev, hantering av sökord och sökoptimering m.m. Det är en trygghet för våra kunder att veta att deras webbmarknadsföring är säker.