Bild på sökmotorer för sökoptimering

Sökoptimering

En viktig del i din webbmarknadsföring är sökoptimering. Det är långsiktigt, kan skapa många besök, bygger på länkar och bra information. När du vill hitta t.ex. datorprodukter på Internet använder du en sökmotor som t.ex. Google.

När du söker på "tangentbord" presenterar Google tio webbplatser på första sidan. Dessa tio webbplatser har Google sagt är mest relevanta för din sökning. Vad som är relevant för Google är länkar till din webbplats, om det finns ord i länken som går till din webbplats, vilket innehåll du har och hur det innehållet är ordnat på sidan.

Väljer du att använda oss med att hjälpa dig med sökoptimering börjar vi med att göra en nulägesanalys. Hur många sidor har din webbplats, hur många sidor har Google hittat, hur många länkar finns till din webbplats samt hur sidorna är strukturerade är några av punkterna vi tittar på.

Fördelarna är många med en bra sökoptimering enligt riktlinjerna. När du får ett erkännande av sökmotorerna kan din webbplats får stora mängder trafik flera månader utan att det kostar dig en krona. Är det låg konkurrens på ditt sökord kan du finnas på toppen ännu längre.

Idag är många webbutiker, publiceringsystem bra förberedda för sökmotorer. Många gånger är behovet fler länkar till hemsidan. Det är något vi gärna hjälper dig att hitta. Hör av dig så tittar vi på din webbplats och ger ett kostnadsförslag!