Om oss

Välkommen Webbutveckling AB är en webbyrå geografiskt placerad i Norrland, Umeå. Det tidvis bistra klimatet välkomnar vi på samma sätt som vi antar oss nya utmaningar - med värme och passion! Vi har varit med och utvecklat Internet sedan maj 2000 och besitter därför, med denna branschs mått mätt, en gedigen och lång erfarenhet av webbutveckling.

Som webbyrå levererar vi heltäckande lösningar och hjälper dig med hela kedjan, ända från webbkonto och skräddarsydd webbplats till webbmarknadsföring och sökoptimering. Alla frågor rörande ditt företags närvaro på Internet hjälper vi dig med.

På företaget är vi ett glatt och välkomnande gäng - Mikaela Heinestam är vår webbdesigner och projektledare, Fredrik SöderlundAnton Höög och Daniel Gustavsson är programmerare, och Leif Heinestam är VD och systemutvecklare. Därtill har vi även inhyrda konsulter på de uppdrag som kräver fler "händer". Med våra skilda kompetenser bildar vi ett starkt team som alltid välkomnar nya utmaningar.

Våra kunder finns spridda över hela landet och även några utanför Sveriges gränser. Den gemensamma nämnaren för alla våra kunder är att de vill ha en trygg och lättförståelig webbpartner som inte bara förstår deras behov utan även kan uppfylla dem.

Är du sugen på kaffe och goda råd är du alltid välkommen att besöka oss på Nygatan 18-20, eller på nummer 090 - 77 77 69. Mail går självklart också bra och skickas med fördel till info@valkommen.se.

Relaterade blogginlägg

Semester 2020

sommar-2014.jpg

Den 29 juni t o m 24 juli har vi semesterstängt på Välkommen AB - såhär når du oss:

Läs hela inlägget